Grote iPhone 12-serie lek onthult prijs, snel draadloos opladen, cameraverbeteringen, meer

2021-12-15 07:47:29 By : Ms. Jessica Ma

Apple is gepland om zijn iPhone 12 'Hi, Speed'-evenement te organiseren op 13 oktober en we kunnen niet enthousiaster zijn. Het bedrijf zal ook een overvloed aan andere upgrades aankondigen als we geluk hebben. De geruchtenmolen en lekken blijven zich echter opstapelen en onthullen details over de prijs van de hele iPhone 12-reeks. Het nieuwste komt binnen omdat een enorm lek van Weibo bijna alle details over de aankomende iPhone 12-serie heeft gemorst.

De aankomende iPhone 12-modellen zullen een radicale ontwerpverschuiving vertonen. Hoewel we mockups van het apparaat hebben gezien op basis van lekken, zijn er nog steeds die we niet kennen of waarvan we geen bevestiging hebben. Aangezien het laatste woord bij Apple ligt, zullen we het over een paar dagen te weten komen. Het nieuwe lek van Weibo deelt prijsdetails van alle iPhone 12-modellen, variërend van de kleinste iPhone 12 Mini tot de iPhone 12 Pro Max.

iPhone 14 Pro naar huis 48MP camera geschikt voor 8K video en 8GB RAM

breken! Waarschijnlijk de meest uitgebreide en nauwkeurige productinformatie voor de iPhone 12-conferentie tot nu toe, van Weibo @ kang pic.twitter.com/pn37QOTJyk

Er zijn twee standaardmodellen van de iPhone 12: de kleinere 5,4-inch iPhone 12 Mini en de 6,1-inch iPhone 12. Deze modellen hebben opslagconfiguraties van 64 GB, 128 GB en 256 GB. Bovendien zijn deze modellen verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, rood, groen en blauw. Wat betreft hun prijsstelling, zal de kleinere 5,4-inch iPhone 12 Mini beschikbaar zijn voor $ 699, terwijl zijn grotere 6,1-inch broer of zus een prijskaartje van $ 799 zal hebben.

iPhone 12-modellen zullen een verbeterde camerasensor hebben ten opzichte van de huidige modellen met een groter f/1.6-diafragma. Daarnaast zullen de cameramogelijkheden ook Deep Fusion en Smart HDR-integratie omvatten voor een betere beeldverwerking. Helaas worden de iPhone 12-modellen niet standaard geleverd met een voedingsadapter of EarPods, ondanks een hoge prijs in vergelijking met de concurrentie. De standaardmodellen zullen als eerste live gaan voor pre-orders op 16 oktober en zullen op 23 oktober in de schappen liggen.

Downgraden van iOS 15.2 naar iOS 15.1 op iPhone en iPad

Zoals eerder vermeld, zal de iPhone 12 Pro een 6,1-inch schermformaat hebben, terwijl de iPhone 12 Pro Maax een 6,7-inch scherm zal hebben. De iPhone 12 Pro-modellen beginnen bij $ 999 en zijn verkrijgbaar in vier kleuren: goud, grafiet, blauw en zilver. De iPhone 12 Pro Max daarentegen heeft mogelijk een prijskaartje van $ 1.099 en gaat omhoog afhankelijk van de opslagvariant die je krijgt. Beide modellen zullen beschikken over 128GB, 256GB en 512GB opslagruimte.

Het lijkt erop dat de 'Pro'-modellen dit jaar een andere set camera's zullen hebben. De iPhone 12 Pro wordt geleverd met een opstelling met drie lenzen in combinatie met een LiDAR-sensor. De nieuwe telefotosensor met een brandpuntsafstand van 52 mm zal 4x optische zoom kunnen bieden. De iPhone 12 Pro Max heeft een telelens van 65 mm die 5x optische zoom kan bieden. Beide modellen hebben echter een f/1.6-diafragma en een 7P-lens. De 'Max'-variant krijgt een 47 procent grotere sensor en een 'Expansive' ultragroothoeklens. Volgens het lek zullen beide modellen een Super Retina XDR-display hebben en direct video's in Dolby Vision kunnen opnemen.

Verder stelt het lek ook dat Apple zijn draadloze oplaadsnelheden zal verhogen naar 15W op de nieuwe iPhone-modellen. Bovendien zal het op de markt worden gebracht als MagSafe. Dat gezegd hebbende, zal het bedrijf twee draadloze opladers lanceren, de MagSafe-oplader en de MagSafe Duo-oplader. Mogelijk kun je met die laatste twee apparaten tegelijk opladen.

Het draadloos opladen wordt omgedoopt tot Magsafe en er worden twee nieuwe draadloze opladers gelanceerd, namelijk Magsafe Charger en Magsafe Duo Charger.

Het laatste lek deelt ook details over de aanstaande HomePod Mini, waaruit blijkt dat de kleinere Siri-aangedreven luidspreker beschikbaar zal zijn voor $ 99. Qua grootte zal het 3,3-inch lang zijn en worden aangedreven door de S5-chip van het bedrijf - dezelfde chip die de Apple Watch Series 5 aandrijft.

Dat is alles voor nu. We wachten met spanning op het evenement van 13 oktober van Apple. De line-upprijs van de iPhone 12 lijkt behoorlijk fors in vergelijking met de concurrentie. We zullen meer details delen zodra we iets hebben gehoord. Wat zijn uw gedachten over de kwestie? Laat het ons weten in de reacties.

Voor het laatste technische nieuws in uw inbox, één keer per dag!